Нашият успех и история на компанията.

За нашия онлайн магазин

Тук, в единствения официален онлайн магазин в България на световната марка Кохинор Хардмут, ще намерите информация за нашите продукти, можете да купите с гаранция за произход и качество стоки от марката Кохинор, както и много други висококачествени художествени, хоби, училищни и офис материали, а също да следите любопитни новини и да ви подскажем добри идеи в нашите рубрики в блога. Творете, работете и се забавлявайте с нас!

В България, Кохинор Хардмут стъпва чрез нас—ексклузивния си представител—Кохинор-България ООД, създадена през 2005г. със седалище в Бургас, където е и завода Кохинор ХемусМарк – с над 90 годишна история и традиция в производството на флумастери, маркери, ролери, тънкописци и много други.

Какво предлагаме в Кохинор-България?

Богат набор от художествени, хоби, офис и училищни материали от моливи, пастели, въглени и креди, острилки, гуми, чертожни инструменти, водни, маслени и специализирани бои, маркери, флумастери, блокове и скицници, четки, ножици, глина, пластилин, дребна канцелария, тиксо, самозалепващи листичета, папки и класьори, химикалки, тънкописци, аксесоари за бюро и много други.

Мисията ни е да доставим на вас, нашите клиенти, продукти и практични решения с отлично качество и на конкурентни цени, които улесняват ежедневието ви и увеличават креативността, продуктивността и удоволствието в дома ви, офиса, училището или ателието.

Ние сме вдъхновени от нашите продукти, поддържаме традицията им и не правим компромис с качеството. Ако не сте пробвали продукти от Кохинор преди Ви каним да го направите и да проверите думите ни.

Нашата презентация

История и факти на нашата компания

Дизайн