ИЗБЕРИ БЪЛГАРСКОТО  

Редакция на продукт

You are here:
< All Topics

Редактирането на продукт започва от страницата с висчки продукти и намирането на желания продукт за редакция. След като сме го локализирали натискаме върху името му. Страницата за редакция на продукти е разделена в две основни секции – централна и дясна.

  1. Централна секция

Основната информация може да бъде намерена в централната секция. Първите две полета са име на продукта, както и неговото описание. Името на продукта е добре да бъде максимално ясно и структурирано с цел улесняване на потребителя и търсещите машини за локализирането му. Описанието може да бъде съвкупност от различна информация като текст, снимки, таблици и други визуални елементи, които лесно могат да бъдат добавени с помощта на инструментите над бялото поле за попълване.

Следващатата кутийка за редактиране от централната секция е данни за продукта. Тук най-важното поле е Инвентар->Код. Това е Код-а по който продукта ще бъде успешно синхронизиран със зерон. Цени на продукта не се вкарват, освен ако продукта не е наличен в Зерон. Ако се вкара цена и продукта е наличен в Зерон, то неговта цена ще бъде презаписана с тази от Зерон. От зерон взимаме и броиките на продукта, както и дали е наличен или не.

Другия важен филтър е Атрибути->Избор на атрибут. Атрибута за Марка на продукта се избира от тази секция. Един продукт може да бъде в множество брандове(атрибути). Може да структорирате и друг вид атрибути като например брой в кутия, цвят, твърдост и т.н.(виж статия за създаване и редакция на атрибути). При селектиране на полето Видим на страницата на продукта добавя допълнителна секция при табовете на продукта като информация

На снимката горе е изобразено къде се показва таба на продуктовата страница. За редакция на бранда е необходима допълнително работа и трябва да се свържете с нас за подробности.

От менюто Role Based Price For WooCommerce Editor се определя цената за клиенти на едро. Тя също се сихноизира от зерон. При първия таб General избираме дали искаме продукта да има опция за едрова цена – също се сихронизира от зерон.

От следващия таб определяме цената на самия продукт. Полето Regular Price опрделя редовната цена за едровия клиент, а Selling Price цената от която е намалена (как един потребител става едрови виж документацията Как да направим едрови клиент.)

Приключихме с основната секция. Нека да преминем на:

2. Дясна секция

Първата опция е публикуване. Това е кутийката която използваме най-накрая след като сме направили всички желани от нас промени – бутона обновяване. Също така може да видим допълнителна информация показана в кутийката.

Следващата опция е за избиране на категория на продукта. Категориите са дървовидно подредени, като може да изберем повече от 1 категория за нашия продукт.

Следващите две кутийка са за снимките на продукта. Първата кутийка е основната снимка на продукта която ще бъде видима първа в гридовете с всички продукти. Следващата кутийка е галерия на продукта. Тук може да се качват множество снимки, които да са видими при преглед на продукта. Снимката на продукта трябва да бъде с размери минумум 800 x 800px, за да се визуализира с добро качество. Съотношението на снимката също е важно да бъде максимално 1:1, за да може да нямаме смачкване или разминаване на съотношенията.

Последната опция е за качване на 360 градусова снимка. За целта ще ви е необходими услугите на професионален фотограф за изготване на аспектите на снимките.

Previous Преглед продукти
Table of Contents
Магазин
Sidebar
0 Любими
0 продукти Количка

Количка

Затвори

Вход

Затвори

Превъртете до началото

Хей, регистрирай се и научи всичко за Кохинор !

Бъдете първите, които ще научите за последните ни тенденции и ще получите ексклузивни оферти

Ще се използва в съответствие с нашата Политика за поверителност

 

 
Facebook Инстаграм YouTube
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие приемате използването на бисквитки.