ИЗБЕРИ БЪЛГАРСКОТО  

Детайли за поръчка

You are here:
  • Main
  • Детайли за поръчка
< All Topics

От менюто всчки поръчки, натискаме върху поръчката и достигаме до дейлите за нея.

Началната информация която виждаме е информация за доставката, през избрания от наш провайдър Спиди. Цялата информация която е необходима за извършване на доставката е отбелязана на първоначалния екран. Съо така има възможност за редактиране на информацията за доставка ако е необходимо.

В горната част имаме син бутон Добавяне на нова поръчка. Това е необходимо, когато имаме поръчка по телефон или информация от клиент който е дал заявка за поръчка и може да създадем ръчно нова поръчка.

В дясната страна на екрана имаме действия за поръчката, коио може да задействаме ръчно и те варират според статуса и вида на поръчката. При избор на действие избиаме стойноста и натискаме бутона Обновяване, за да я изпълним.

Малко по-надолу вижаме Бележки за поръчката,които са генерирани автоматично от системата, зза да ни е по-лесно да четем статса на поръчката. Ако желаем можем да добавим ръчно бележка, която да бъде видима само от нас за вътрешно ползване или за клиента според тиа на бележката. Ако бележката е към клиент, той ще получи емайл за тази бележка.

Малко по-надолу виждаме допълнителна инормация за поръчката, като дата на създаване, начин на плащане, атртикули, статус, клиент и други. Имаме също възможност да сменяме повечете от информацията, когато е необходимо.

При смяна на статуса на поручката(Състояние) клиента ще получи различни емайли за това:

  1. 1.Очаква плащане – никакво дейстие
  2. 2.Обработка – емайл за обработена пратка
  3. Задържана – емайл за задържана пратка
  4. 4.Прключена – емайл за приключена пратка
  5. 5.Възстановена сума – емайл за възстановена сума
  6. 6.Провалена – никакво действие

Table of Contents
Магазин
Sidebar
0 Любими
0 продукти Количка

Количка

Затвори

Вход

Затвори

Превъртете до началото

Хей, регистрирай се и научи всичко за Кохинор !

Бъдете първите, които ще научите за последните ни тенденции и ще получите ексклузивни оферти

Ще се използва в съответствие с нашата Политика за поверителност

 

 
Facebook Инстаграм YouTube
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие приемате използването на бисквитки.