Каталози
0.00лв0 продукта в кошницата

Творческа работилница: Как да направим хартиена украса за елха

12.11.2018 г.

Коледните и новогодишни празници наближават, а с тях и емоциите около подаръците, укарасата и времето заедно, прекарано в топлина и уют.

Децата винаги се вълнуват най-много и искат да помагат да декорираме празнично дома и най-вече елхата, и ние споделяме тази лесна, забавна и красива идея „направи си сам” – хартиени ангелчета и дядо Коледа, които могат да бъдат и играчка за елхата.

 

Какво е необходимо:

Гланцово блокче или цветна хартия - https://bit.ly/2opr2TZ

Ножичка - https://bit.ly/2QwFWnP

Лепило - https://bit.ly/2RK1Cgy

Молив - https://bit.ly/2DyNJPd

Флумастери - https://bit.ly/2PSecwT

Кръгла чаша за очертаване - https://bit.ly/2QAvxaR

Козметично тампонче

 

Как се прави*

Поставете отвора на чашата, така че да можете да очертаете с молива кръг върху хартията. Изрежете внимателно с ножичка и прегънете от двете страни, както е показано на снимките.  Залепете внимателно. Очертайте и изрежете ново, по-малко кръгче за личице  (може да използвате и дъното на чашата, ако е подходящо). Залепете го и нарисувайте с флумастерите очички, носле, уста. Разрежете козметичното тампонче, за да направите крилцата/брадата и ги залепете. За да направите висулката, изрежете тънка лентичка от листа, прегънете я на две и я залепете в двата края, а след това и към готовата фигурка. Весели празници и творческо настроение! Smile