Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Kaк да успеем
Забавлявай се и учи - Рисуване

Имате ли идея в главата си, каква форма искате да придадете ? Вземете пастели или химикалки и започнете да рисувате, защото въображението не знае граници и всичко ще изглежда страхотно на хартия! 👌
Независимо дали сте фен на известен отбор или марка, вие ще се наслаждавате да проектирате собствени дрехи, да обичате най-новите филмови блокбъстъри или, напротив, природата и животните, рисувайки различни лога, модели, персонажи или животни със сигурност ще повдигне настроение ви. Освен това можете след това да украсите цялата стая със собствени си илюстрации.
KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Знаете ли за флумастерите с двойни връхчета? В единия край има тънък контур и детайлен връх, а в другия – дебел връх за оцветяване на големи площи, което може да е полезно. Освен това те са достатъчно наситени , за да придадат на картината свежест!

С какво да изненадаме близките.

Искате ли да създадете нещо, което вашите близки и приятели да не забравят? 😍 Потопете се изцяло в смесването на цветовете и създайте уникални нюанси, които ще използвате, за да създадете уникален и персонализиран подарък.
Пригответе неочаквана изненада за другите, независимо дали е под формата на рисувани поздравителни картички, ръчно изработени и декорирани кутии за подаръци, 🎁 персонализирана опаковъчна хартия или огромен банер с оригинално желание.
KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Когато създавате подарък, със сигурност ще оцените ярките и наситени цветове на нашите водни бои, които ще се откроят на пръв поглед.

Картина от петно.

Дори обикновеното петно, създадено например с акварелни бои, може да се превърне в красиво произведение на изкуството, като добавите някои детайли.
За тази забавна техника ще ви трябват бои, четка, молив или трнкописец, по избор акварелни цветни моливи или акрилни бои.
– Първо, ще изпробваме различни ефекти от работата с боите върху допълнително парче хартия. Направете няколко точки върху хартията с четка. В допълнение към обикновената вода, можем да се опитаме да я накиснем напр. във вода със сода или поръсете получената следа със сол, за да постигнете различни ефекти.
– Направете петно с акварелна боя. Нищо сложно, например овал с триъгълници (за уши), който по-късно ще превърнем в бухал.
– След като изсъхне напълно, леко ще нарисуваме с молив как ще изглежда желаният обект (бухал).
– Ще проследим с молива очертанията и евентуално ще оцветим някои части с цветен молив, който ще се откроява красиво на акварелната повърхност.
– Можем да рисуваме с акрилна боя (която покрива по-добре от цветен молив), напр. за да създадете бял фон за очите.
– Ще изрежем картината и ще я залепим в картичката с пожелания или можем да декорираме корицата на тетрадка или книга по подобен начин.

Как да опознаете себе си.
Готини и оригинални - Рисуване

Намерете свой собствен стил 😎, който ви пасва; Начинът, по който се обличате, общувате с другите, какво мислите за света, какво слушате, какво гледате, четете, за какви дейности прекарвате свободното си време.
И след това го покажете на всички. 👍 Другите винаги ще ви съдят според това, което виждат, но сега имате възможност да повлияете на първото им впечатление. Само от вас зависи в каква посока.

KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Можете да декорирате тениска точно както желаете с нашите текстилни маркери. Знаете ли вече какво изображение или надпис искате да изразява вашата личност и чувства?

Как да декорирате вашето лично пространство.
Готини и оригинални - Други

Имате нужда от лично пространство, място, където можете да стоите далеч от другите и където никой няма да ви безпокои. Пространство, което ще отговаря на вашите идеи и където ще се чувствате комфортно. 😊 Така че трябва да изглежда така.

Нарисувайте го с любимите си цветове, закачете картини по стените или залепете плакати върху тях. Украсете таблото си за за бележки със снимки или други творения. 🖼 Попитайте родителите си за нови мебели и ако не се получи, пригодете старите. Накратко, направете всичко за вашето собствено удоволствие, защото това е вашето място и вие сте, този който прекарва свободното си време в него.

KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Декорирането със светлина ще превърне стаята ви в осветена сцена. Вземете фолио или полупрозрачна хартия, цветни или флуоресцентни моливи и създайте оригинален филтър за вашата лампа.

ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ
ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН.

НАД 3000 ПРОДУКТА ЗА ВАШЕТО ТВОРЧЕСКО СЪЗДАВАНЕ.

Политика за поверителност
Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.