Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA
Как да намериш хармонията.
Изкуство - Писане

Решавайте със сърцето си, слушайте вътрешните си инстинкти. Изберете нещата, които ще ви бъдат приятни и които ще зарадват душата ви. Вдъхновете се от другите, избирайте според чувствата си. Наслаждавайте се дори на малки неща и се възхищавайте на красотата на ежедневието.
Плъзгащия се по хартията молив отпуска не само ръката, но и ума и превръща често преминаващата идея в постоянна форма.
Освен това сте в контакт с дърво-носещия здраве сибирски кедър.
‘‘KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Като професионалисти със сигурност ще оцените достойнствата на нашите моливи от сериите 1500 – жълти и 1900 – черни, и гплемия избор на твърдости, които те ви предлагат. ‘‘

Какво да изберем.
Изкуство - Рисуване

Вашите години на тестване и откриване са приключили, така че имате достатъчно опит, за да знаете точно какво искате. Поискайте възможно най-широката оферта, за да можете да изберете подходящите за вас артикули.
Като истински майстори в рисуването, ще използвате всички цветни нюанси на основните цветове, налични в професионалната ни гама пастели, моливи, бои, тебешир и други. По същия начин няма нищо, което да ви попречи да приложите техниките, чрез които можете сами да смесвате и получавате оригинални нюанси. Смело се захващайте да правите шедьоври.
‘‘KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Можете да избирате измежду 120 нюанса на цветовете в нашата колекция от меки пастели или дори от 144 нюанса на артистичните цветни моливи Polycolor и много други.‘‘

Изпробвайте основите на рисуване с писалка-и-мастило

Не се нуждаем от скъпи автоматични писалки и мастила за да рисуваме качествено, освен ако не сме професионалисти в тази област.
За да научим основните правила на рисуването с писалка и мастило, са ни необходими само държач за писалка и писалка за рисуване, които познаваме от детството си. Можете лесно да започнете с тези, които са останали някъде във вашето чекмедже, ако сте се грижили добре за тях, те могат да бъдат използвани и днес.
В предишни времена рисуването с мастило се е смятало за задължително обучение на човека; рисуването с перодръжка и мастило беше широко използвано в периода преди фотографията.
Писалките са били използвани за изобразяване на портрети, фигури и архитектура. Днес се запазва само като художествена техника по предметите по изкуствата в училищата.

 

Защо качеството е важно.
Изкуство - Живопис.

Създаването на шедьоври се предшества, освен от дълги години упорита работа и постепенно усъвършенстване, но и от високи разходи, свързани с придобиването на най-надеждни и качествени материали.

‘‘KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Художествените маслени бои заедно с професионалните четки на Kolinsky са най-високото качество, което предлагаме в областта на живописта, но и останалите продукти от художествената серия не остават назад по отношение на качеството. ‘‘

Как да станете известни.
Изкуство - Други.

Имате таланта и опита да измислите нещо необикновено, нещо, което не е хрумнало на другите или нещо, което те не са имали смелостта да приложат. Продължете и стигнете до нивото на специалист във вашата област. Направете името си марка, която другите ще харесат.
Вдъхновете се от Джоузеф Хардтмут, архитект, който изобретява свой собствен метод за обработка на графит, полагайки основите на една от най-големите фабрики за производство на моливи в света. Името му все още се появява в десетки фабрики, стотици маркови магазини и безброй продукти по целия свят. Точно както му е бил необходим молив преди повече от двеста години, за да скицира минарето в Леднице, моливите му все още се използват не само от архитекти, дизайнери и художници, но и от всеки, който трябва да запише или нарисува нещо.
‘‘KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Едва ли ще намерите по-практичен молив от нашия емблематичен Versatil – механичен молив с метална обвивка. Можете да го използвате не само с графити, но и с пастели с по-голям диаметър. ‘‘

Оборудване което ще остане вечно
Изберете здрави и функционални инструменти .

Вземете инструменти, изработени от по-трайни материали, или използвайте защитни покрития или калъфи. Изберете нещо, което може да понесе интензивна ежедневна употреба, продължаваща дори години по-късно.
‘‘KOH-I-NOOR СЪВЕТ: Благодарение на металния си корпус, универсалните механични моливи предпазват графита вътре. Той обаче работи и при счупен графит и може лесно да бъде допълнен или заменен. ‘‘

Кой не би искал да опита механичен молив с металически графити?
Versatil с металически графити

Ако мислите за необичаен подарък, може би бихте се заинтересували от комплекта верзатил със резервни металически графити практично подредени в пластмасова кутия. Тези графити могат лесно да се сменят в молива, освен това те имат нюанси извън стандартния диапазон.
С графитите в розови, сини, златни, бронзови, зелени и сребърни нюанси лесно можете да създадете перлено мека, но детайлна рисунка. Ще се радвате на всеки щрих, но дори боравенето с тях няма да ги замърси.
Рисуването с тези цветове ще ви даде приятно усещане за релаксация благодарение на техните спокойни тонове.

Как да подобрите подаръка.
Предайте на вашите продукти ново измерение.

Подаръкът, който купувате, е трудно да се съчетае с ръчно изработения, в който сте вложили сърцето си. В същото време можете да трансформирате обикновен подарък в дизайнерско бижу с подходящи инструменти, от което човекът който получава подаръка ще бъде ентусиазиран и веднага ще го постави на видимо място.
Например, различни лакове ще създадат страхотни слоеве и декори. Опитайте се да научите метода на напукване или салфетна техника.
‘‘KOH-I-NOOR СЪВЕТ: От нашата продуктова гама можем да препоръчаме напукващ лак или полиращо лепило за техниката декупаж. ‘‘

Улеснете работата си.
Къде да получите помощ.

Дори и да няма кой да ви помогне, все още има редица инструменти, които да ви улеснят и да се справите по-ефективно с работата си.
Не говорим само за изчислителните възможности на компютрите или специални програми и приложения, но напр. за шаблони, измервателни устройства и други инструменти, които улесняват работата и които си струва да се потърсят на пазара.
‘‘KOH-I-NOOR СЪВЕТ: С помощта на пластмасови френски криви лесно можете да нарисувате необходимата крива. ‘‘

ПОСЕТЕТЕ НАШИЯ
ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН.

НАД 3000 ПРОДУКТА ЗА ВАШЕТО ТВОРЧЕСКО СЪЗДАВАНЕ.

Политика за поверителност
Когато посетите нашия уебсайт, той може да съхранява информация чрез вашия браузър от конкретни услуги, обикновено под формата на бисквитки. Тук можете да промените предпочитанията си за поверителност. Моля, обърнете внимание, че блокирането на някои видове бисквитки може да повлияе на вашето изживяване на нашия уебсайт и услугите, които предлагаме.